Masina care concureaza cu Volkswagen Golf a primit un facelift major. Uite cum arata in realitate versiunea mult imbunatatita

Masina care concureaza cu Volkswagen Golf a primit un facelift major. Uite cum arata in realitate versiunea mult imbunatatita
  • Hyundai a pregatit un facelift major pentru cea mai recenta generatiei a compactei i30
  • Versiunea mult imbunatatita a masinii care concureaza cu Golf aduce elemente noi la nivel estetic
  • Pachetul tehnic a fost completat inclusiv cu un benzinar turbo de 1.5 litri si 160 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri si tehnologie mild-hybrid pe 48V, care dezvolta undeva in jurul a 160 de cai putere.

Dezvelita oficial in toamna anului 2016, cu ocazia celebrului Salon Auto de la Paris, cea mai recenta generatie a compactei Hyundai i30 se afla la jumatatea carierei sale. Este si motivul pentru care compania producatoare a lansat zilele acestea un facelift major pentru masina ce concureaza cu Golf.

Programata sa debuteze in mod public chiar la inceputul lunii viitoare, atunci cand editia cu numarul 90 a evenimentului Geneva International Motor Show ar trebui sa-si deschida larg portile, versiunea mult imbunatatita a modelului respectiv promite diferite modificari la nivel tehnic, dar si estetic.

Grila supradimensionata a radiatorului sau blocurile optice atent restilizate sunt doar cateva exemple in acest sens, cei mai atenti la detalii urmand a descoperi inclusiv noi jante, plus nuante proaspete pentru caroseria in cinci portiere. De unele schimbari au avut parte, deloc surprinzator, si...

... spoilerele fata / spate, in timp ce doua ecrane color, dintre care unul destinat afisarii ceasurilor de bord digitale, completeaza acum - alaturi de alte elemente aproape insignifiante, precum gurile diferite ale instalatiei de climatizare, de exemplu, lista ingredientelor ce pun bazele retetei interioare.

Sub capota, dupa cum precizam si in cursul zilei de ieri, noul Hyundai i30 Facelift vine si cu un benzinar 1.5 turbo de 160 de cai putere, acompaniat de un sistem mild-hybrid pe 48V. Cu o astfel de tehnologie poate fi echipata insa si motorizarea 1.0 T-GDi de 120 CP, potrivit primelor informatii oficiale.

In ceea ce priveste optiunile in materie de unitati diesel, versiunea imbunatatita a masinii ce concureaza cu Volkswagen Golf a pregatit un propulsor cu capacitatea cilindrica de 1.6 litri, pe care clientii il pot servi, in functie de preferintele fiecaruia, alaturi de o putere maxima de 115 cai sau cu 136 CP sub capota.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2020