Audi si BMW nu pot concura cu asa ceva. Noua masina de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor. Cum arata in realitate

Audi si BMW nu pot concura cu asa ceva. Noua masina de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor. Cum arata in realitate
  • Audi si BMW nu pot concura cu asa ceva
  • Noua masina de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 188.000 de euro, conform configuratorului oficial.

Lansata cu surle si trambite acum mai bine de doi ani, mult anticipata versiune Maybach a noului Mercedes GLS stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior la interior, aceasta se remarca numaidecat prin caroseria in doua culori, disponibila in mod optional, insa nici jantele din aliaj cu diametrul de pana la 23 de inch nu vor trece intocmai neobservate.

Mercedes-Maybach GLS 600

Mercedes-Maybach GLS 600

Mercedes-Maybach GLS 600

De cealalta parte a portierelor, in cabina, varianta de mare lux a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum BMW X7 vine cu doua display-uri la nivelul plansei de bord: unul montat chiar in spatele volanului multifunctional cu design in trei spite, pentru afisarea instrumentelor de bord digitale si configurabile, iar celalalt in partea dreapta, in centrul panoului de bord, utilizat pentru comenzile celebrului sistem de infotainment MBUX.

Totodata, aceeasi mult anticipata versiune Maybach a noului Mercedes GLS se mai poate lauda, in standard sau doar optional, de la caz la caz, si cu scaune fata cu functie de incalzire, racire si masaj, dar si cu scaune spate cu caracteristici similare. Plus suport pentru picioare si capacitatea de a se inclina cu cateva grade pentru un maximum de confort, bineinteles.

Reteta variantei de mare lux a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum BMW X7 continua cu tapiterie din piele fina, cu sistem multimedia cu doua display-uri pentru ocupantii locurilor spate si 27 de difuzoare Burmester, o tableta detasabila pentru controlul anumitor dotari si echipamente, compartiment refrigerator, consola centrala alungita si, nu in ultimul rand, un motor V8 de patru litri, cu doua turbine si tehnologie MHEV.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze Mercedes-Maybach GLS 600
mai multe