BMW si Audi nu pot concura cu asa ceva. "Este pur si simplu demential"

BMW si Audi nu pot concura cu asa ceva. "Este pur si simplu demential"
  • BMW si Audi nu pot concura cu asa ceva
  • "Este pur si simplu demential"
Distribuie pe Facebook

Lansat, de curand, si pe piata din Romania, noul model porneste de la peste 227.000 de euro, TVA inclus.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape un an, noul Mercedes S-Class se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta Maybach S 680 4Matic.

Disponibil si pe piata din Romania, in schimbul unei sume minime de 227.500 de euro, respectivul model ofera un motor V12 cu doua turbine, de sase litri si undeva in jurul a 612 cai putere, daca mai trebuia precizat.

Acelasi Mercedes-Maybach S 680 4Matic se mai poate lauda, de asemenea, si cu o cutie automata in noua rapoarte. Plus un sistem de tractiune integrala, de unde si acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 4.5 secunde.

Mult mai important decat meniul tehnic este insa continutul listei cu echipamente standard si optionale, respectivul model propunand inclusiv o caroserie in doua culori si un interior imbracat complet in piele fina.

Inutil de mentionat, aceeasi varianta Maybach S 680 4Matic a noului Mercedes S-Class a mai pregatit si faruri capabile sa proiecteze diferite simpluri de asfalt. Si un set format din pana la cinci display-uri color pentru diferitele functii.

Pachetul specific respectivului model continua cu scaune fata si spate individuale, cu incalzire, racire si masaj. Plus o consola centrala alungita, masute retractabile, compartiment refrigerator, pahare pentru sampanie etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe