BMW-ul care sfideaza legile fizicii. Cantareste aproape doua tone, dar face suta in doar 2.9 secunde

BMW-ul care sfideaza legile fizicii. Cantareste aproape doua tone, dar face suta in doar 2.9 secunde
  • BMW-ul care sfideaza legile fizicii
  • Cantareste aproape doua tone, dar face suta in doar 2.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la peste 130.000 de euro, conform configuratorului oficial.

Lansat pe piata in cursul anului 2017 si trecut, de curand, printr-un binemeritat facelift, cel mai recent BMW M5 din istorie stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Pus in miscare de un motor bi-turbo cu opt cilindri in V, de 4.4 litri si 600 de cai putere, super-sedanul companiei cu sediul in Munchen are nevoie de numai 3.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora, performanta care se datoreaza inclusiv sistemului inteligent de tractiune integrala oferit in standard.

BMW M5 Facelift

BMW M5 Facelift

Si mai rapida este insa versiunea de top comercializata sub indicativul Competition, unde propulsorul anterior mentionat livreaza persoanei aflate la volan 625 de cai putere si, prin urmare, un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.4 secunde, potrivit primelor informatii oficiale.

Despre modelul BMW M5 Competition, in varianta cu facelift, se discuta, de asemenea, si in urmatorul material video, care surprinde inclusiv intr-un test al acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Proba rezolvata de super-sedanul cu motor V8 bi-turbo de 4.4 litri, proiectat special pentru a livra rotilor de pe ambele punti nici mai mult, nici mai putin de 625 de cai putere, al companiei cu sediul in Munchen intr-un timp absolut incredibil si complet fenomenal, de 2.9 secunde.

In ceea ce priveste pretul de vanzare specifice pietei din Romania, nota de plata porneste de la peste 130.000 de euro, lista cu dotari standard cuprinzand si jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, cutie automata in opt rapoarte, faruri cu LED, tapiterie din piele Merino etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze BMW M5 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2021