Cea mai noua masina de la Cupra e diferita de tot ce vand spaniolii acum. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

Cea mai noua masina de la Cupra e diferita de tot ce vand spaniolii acum. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • Cea mai noua masina de la Cupra e diferita de tot ce vand spaniolii acum
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Asamblata pe aceeasi platforma MEB precum actualul Volkswagen ID.3, prima generatie a electricei cunoscute sub denumirea de Born ascunde sub capota un motor cu pana la 231 de cai. Cu totii livrati exclusiv puntii spate, conform fisei cu caracteristici de ordin tehnic.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an, la sfarsitul primaverii lui 2021, prima electrica din scurta istorie a spaniolilor de la Cupra stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior, noua masina - care imprumuta platforma MEB a actualului Volkswagen ID.3, se remarca in special prin capota cu nervuri specifica partii frontale, insa nici pragurile aterale proeminente ori spoilerul spate cu difuzor de aer incorporat nu ar trebui sa treaca, asemeni jantelor din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch, neobservate.

Cupra Born

Cupra Born

Cupra Born

Odata ajunsi in cabina, de cealalta parte a portierelor, clientii vor experimenta, mai mult sau mai putin surprinzator, si o plansa de bord cu doua display-uri in dotare: unul pentru instrumentele de bord digitale si configurabile, celalalt pentru sistemul de infotainment. Din peisaj nu lipsesc nici volanul sport cu parte inferioara plata in echipare, scaunele multifunctionale, instalatia audio Beats.

Sub capota, prima generatie a electricei cunoscute sub denumirea de Born dispune - asa cum precizam si anterior, la inceputul acestui material, de un motor proiectat pentru a livra rotilor de pe puntea spate un total de pana la 231 de cai. O bateria cu capacitatea de 58 sau 77 kWh va completa pachetul tehnic al noii masini construite pe platforma MEB a actualului Volkswagen ID.3, printre performantele anuntate de compania producatoare numarandu-se si un sprint de la 0 la 100 km/h - cu pedala de acceleratie la podea, in 6.6 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Cupra Born
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2022