Daca n-ai bani de BMW M4, asta e masina ta. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"

Daca n-ai bani de BMW M4, asta e masina ta. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • Daca n-ai bani de BMW M4, asta e masina ta
  • "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 71.876 de euro. Conform configuratorului oficial.

Anuntata in urma cu mai bine de doi ani - inca din vara lui 2021, cea mai recenta generatie a modelului disponibil sub numele de Seria 2 Coupe isi intampina clientii, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni oferite in prezent, la momentul de fata, de bavarezii de la BMW se regaseste, presupunand ca mai era cumva necesara o astfel de precizare, si o versiune comercializata sub denumirea de M2 Coupe - alaturi de un propulsor cu sase cilindri in linie.

Condimentata cu o capacitate de 3.0 litri si doua turbine supradimensionate - imprumutata de la actualul BMW M4, respectiva unitate ii permite ultimului M dotat cu un motor neelectrificat sa se laude cu un total de 460 CP. Livrata exclusiv rotilor de pe puntea spate - fie prin intermediul unei transmisii manuala in sase rapoarte, fie cu ajutorul unei cutii automate cu opt trepte in echipare, valoarea mentionata si anterior se traduce printr-un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 4.3 sau chiar 4.1 secunde.

Reteta specifica variantei de top a noului Seria 2 Coupe continua - oarecum inutil de adaugat, cu suspensie adaptiva, cu amortizoare controlate electronic, diferential cu alunecare limitata, discuri de franare de dimensiuni generoase. Nu lipsesc insa din meniu - dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici spoilerele agresiv stilizate, aripile proeminente, evacuarea dubla, display-ul curbat, volanul cu design in trei spite ori scaunele realizate din fibra de carbon, plus piele fina.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2023