Daca n-ai bani de BMW Seria 8, asta e masina ta. "Ar trebui s-o iei in considerare"

Daca n-ai bani de BMW Seria 8, asta e masina ta. "Ar trebui s-o iei in considerare"
  • Daca n-ai bani de BMW Seria 8, asta e masina ta
  • "Ar trebui s-o iei in considerare"
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile pornesc de la putin peste 48.000 de euro - conform datelor publicate pe site-ul importatorului local.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ jumatate de an - inca de la inceputul verii lui 2021, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii vandute de BMW sub numele de Seria 4 Gran Coupe stie, cu siguranta, cum sa atraga toate privirile asupra sa. Disponibila si pe piata din Romania - la preturi ce pornesc de la 48.076 de euro, aceasta se remarca in special prin linia alungita a plafonului.

BMW Seria 4 Gran Coupe

BMW Seria 4 Gran Coupe

BMW Seria 4 Gran Coupe

Reteta de la nivelul departamentului exterior continua cu grila supradimensionata si blocurile optice cu laser caracteristice partii frontale, pe cand evacuarea dubla si stopurile cu tenta fumurie se numara printre principalele elemente de atractie ale partii din spate - daca mai trebuia cumva precizat.

De cealalta parte a portierelor - la interior, noul BMW Seria 4 Gran Coupe mizeaza pe o pereche de display-uri color pentru afisarea tuturor informatiilor vitale. Inutil de mentionat, din peisaj nu lipsesc nici scaunele cu suport lateral marit - insotite de diferite functii pentru o doza maxima de confort, tapiteria realizata din piele si/sau Alcantara, instalatia audio de inalta fidelitate, volanul incalzit si asa mai departe.

Sub capota, propulsia este asigurata de o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, ce ofera puteri maxime de pana la 374 de cai - livrate fie rotilor spate, fie ambelor punti, prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte si convertizor de cuplu disponibila in standard, fara alte costuri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (77) Poze BMW Seria 4 Gran Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2022