Dupa Passat Variant, un alt VW se face de ras la testul elanului: noul GOLF 8. VIDEO

Dupa Passat Variant, un alt VW se face de ras la testul elanului: noul GOLF 8. VIDEO
  • Nu a reusit sa execute manevra la 77 km/h
  • Passat Variant a esuat si el in urma cu ceva timp
Distribuie pe Facebook

Volkswagen Golf este una dintre vedetele segmentului compact. Modelul german a primit cu cateva luni in urma o noua generatie iar acum a ajuns pe mainile spaniolilor pentru testul elanului.

Spaniolii de la km77.com sunt, fara indoiala, pe lista neagra a constructorilor de automobile. Asta pentru ca acestia chinuie noile modele cum putini o fac: la testul elanului.

Un test care nu tine cont daca masina in cauza costa sute de mii de euro sau daca este construita de un producator premium sau de unul obisnuit. Daca il treci primesti aplauze, daca il pici...ei bine, esti pe lista rusinii.

Acum a venit randul noului Volkswagen Golf sa evite obstacolul imaginar si mai apoi sa revina, in siguranta, pe directia de mers. Cum s-a descurcat? Nu foarte bine.

La 77 de km/h, noul Golf 8 a esuat lamentabil, lovind mai multe conuri si nefiind in stare sa revina pe traseu pentru a doua parte a manvrei.

Cea mai buna incercare a compactei din Wolfsburg a avut loc la 69 de km/h. Nu a lovit niciun con si a reusit sa duca manevra la bun sfarsit. Clipul video de mai jos este mai mult decat graitor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2020