Face masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie sa tremure de frica. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"

Face masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie sa tremure de frica. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • Face masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie sa tremure de frica
  • "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 63.000 de euro, conform configuratorului oficial.

Anuntata la inceputul celei de-a doua jumatati a anului curent, mult anticipata generatie cu numarul trei a masinii comercializate sub numele de Audi RS3 stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior, aceasta se remarca in special prin spoilerele fata si spate restilizate pentru o doza extra de agresivitate, in timp ce reteta caracteristica departamentului interior cuprinde inclusiv scaune sport cu suport lateral marit.

Audi RS3 - Galerie Foto

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici aripile proeminente sau evacuarea dubla, de exemplu, lista atractiilor de ordin vizual continuand cu jantele uriase din aliaj, cu volanul multifunctional in trei spite, caracterizat de parte interioara plata si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, cu instrumentele de bord digitale revizuite, tapiteria din piele cu detalii sub forma de fagure etc.

Seria vestilor bune continua cu motorul de sub capota, mult anticipata generatie cu numarul trei a masinii comercializate sub numele de Audi RS3 bucurandu-se de serviciile unui benzinar turbo cu cinci cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri. Proiectat pentru a livra tuturor celor patru roti, exclusiv prin intermediul unei cutii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, o putere maxima de 400 CP, daca mai trebuia precizat.

Cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, drept urmare, intr-un timp de numai 3.8 secunde, acul vitezometrului afisat pe un display color cu diagonala de 12.3 inch urmand apoi sa isi continue nestingherit incursiunea pana la o viteza limitata electronic la 250, 280 sau 290 de kilometri pe ora, in functie de diferite optionale.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (238) Poze Audi RS3 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2021