Cea mai ieftina berlina de la Audi a primit o versiune super-sport, cu 400 de cai sub capota. Cat costa in Romania

Cea mai ieftina berlina de la Audi a primit o versiune super-sport, cu 400 de cai sub capota. Cat costa in Romania
  • Cea mai ieftina berlina de la Audi a primit o versiune super-sport, cu 400 de cai sub capota
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 19 inch. Plus tapiterie din piele sintetica si microfibra Dinamica.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva zile, mult anticipata versiune RS a berlinei Audi A3 are, deja, si un pret de vanzare. Pe piata din Romania, cea mai performanta varianta a masinii care concureaza impotriva unor nume ca Mercedes A-Class Sedan porneste de la o suma de 63.899 de euro - conform configuratorului local.

Sub capota - dupa cum precizam si anterior, de altfel, aceasta gazduieste un motor turbo cu cinci cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri, proiectat pentru a livra rotilor de pe ambele punti o putere maxima de ~400 de cai. Exclusiv prin intermediul unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Audi RS3

Audi RS3

Audi RS3

Asa se face ca - cu acceleratia la podea, mult anticipata versiune RS a berlinei Audi A3 nu are nevoie decat de 3.8 secunde pentru a rezolva problema sprintului 0 - 100 km/h. Totodata, cea mai performanta varianta a masinii care concureaza impotriva unor nume ca Mercedes A-Class Sedan este capabila (si) de o viteza maxima de 250 km/h.

Cu mentiunea ca, pentru 7.388 de euro in plus - suma care cuprinde inclusiv costul discurilor de franare carbon-ceramice, aceasta poate urca pana la 290 km/h. Dupa cum precizam si anterior, la inceput de material, jantele pe 19 inch si tapiteria din piele sintetica si microfibra Dinamica sunt, in schimb, standard.

Mult anticipata versiune RS a berlinei Audi A3 mai ofera - in schimbul sumei de 63.899 de euro, si faruri cu LED, si climatizare automata, si ceasuri digitale. Cea mai performanta varianta a masinii care concureaza impotriva unor nume ca Mercedes A-Class Sedan este comercializata si intr-o configuratie Sportback, de la ~62.300 de euro.

Audi RS3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Audi RS3
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2021