Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Logan isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Logan isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Logan isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Un benzinar cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri isi propune sa livreze persoanei de la volan undeva in jurul a 188 de cai. Plus 300 de Newton-Metri.

Se remarca in special prin farurile alungite si grila atipica a radiatorului, numeroase priviri urmand sa atraga insa - oarecum inutil de adaugat, si pragurile proeminente ori linia nesfarsita a plafonului. Caracteristica fastback-urilor cu cinci portiere - daca mai trebuia precizat.

Meniul specific departamentului exterior continua cu un eleron controlat electronic - prin intermediul unui buton amplasat in cabina, la nivelul consolei centrale, cu o evacuare dubla, un difuzor de aer atent sculptat si, nu in ultimul rand, stopuri unite cu banda iluminata. Pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv scaune sport si volan hexagonal.

Disponibila la preturi incepand de la echivalentul a 16.500 de dolari, aceeasi creatie pe nume Changan UNI-V se mai poate lauda si cu instrumente de bord digitale, cu tapiterie in doua culori si - la fel de important de mentionat, cusaturi contrastante. Suna bine, nu-i asa?

La nivel tehnic, principalul element de atractie consta in propulsorul turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.5 litri, pe benzina, sinonim cu un total de 188 de cai - plus 300 de Newton-Metri. Asa se face ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu acceleratia la podea, in doar 7.1 secunde, aparent.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2022