Honda lanseaza masina la care VW doar viseaza. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

Honda lanseaza masina la care VW doar viseaza. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • Honda lanseaza masina la care VW doar viseaza
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la 23.850 de euro, conform configuratorului oficial.

Anuntata cu surle si trambite acum mai bine de sase luni, inca din toamna anului 2019, cea mai recenta generatie a subcompactei Honda Jazz ar putea reprezenta optiunea ideala pentru persoanele care nu vor sa auda de VW Polo. Comercializata pe piata din Romania la preturi incepand de la 23.850 de euro, respectiva masina este disponibila exclusiv in compania unui sistem de propulsie hibrid - cu o putere maxima de 109 CP si un consum mediu de carburant de 4.5 litri la 100 de kilometri.

Noua Honda Jazz

Noua Honda Jazz

Noua Honda Jazz

Seria vestilor bune continua cu primul airbag central din segment, inclus pe lista echipamentelor standard, alaturi de blocurile optice cu tehnologie LED, dupa cum precizam si anterior.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si jantele din aliaj pe 15 inch, scaunele fata cu functie de incalzire, pilotul automat adaptiv sau sistemul de infotainment compatibil cu aplicatii Apple Car Play si Android Auto, de exemplu. Nu lipsesc insa din meniu nici senzorii de parcare, franare autonoma de urgenta ori asistentul pentru mentinerea benzii de rulare, astfel ca cea mai recenta generatie a subcompactei Honda Jazz vine extrem de bine dotata chiar si in varianta de baza.

In ce masura merita totusi achizitionata respectiva masina, ce ar putea reprezenta optiunea ideala pentru persoanele care nu vor sa auda de VW Polo, aflam chiar din urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noua Honda Jazz
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2020