Kia Venga a fost laudata de jurnalistii germani de la Auto Bild

Kia Venga a fost laudata de jurnalistii germani de la Auto Bild
Jurnalistii de la Auto Bild au realizat un test de anduranta cu Kia Venga pentru a testa fiabilitatea acestei masini. Dupa cei 100.000 de kilometri parcursi la bordul masinii coreene, nemtii au spus ca acest model este visul oricarui cumparator, prin prisma faptului ca prezinta incredere si fiabilitate deplina.
Distribuie pe Facebook

Cei de la Auto Bild din Germania au mers cu o Kia Venga 100.000 de kilometri timp de 2 ani de zile. Masina aleasa a fost cu motorizare 1.4 CVVT EcoDynamics pe benzina.

Redactorii de la Auto Bild care s-au ocupat de acest test de anduranta au laudat spatiul interior al masinii, indestulator pentru o familie normala, pozitia soferului destul de inalta, accesul facil pe locurile din fata si spate, dar si modularitatea interioara.

Pe partea de motor, jurnalistii au mentionat ca motorul este foarte silentios, mai ales in mersul urban. In plus, masina nu a avut nevoie de nicio interventie mecanica, cu exceptia reviziilor periodice normale. Surprinzator a fost faptul ca franele, adica discurile si placutele, au rezistat pe toata perioada acestui test, cele originale nefiind schimbate.

Odata atinsa distanta de 100.000 de kilometri, masina Kia Venga a fost complet dezmembrata sub indrumarea expertilor de la DEKRA pentru a depista eventuale defecte. Singura piesa neconforma a fost soclul unei lampi de ceata care s-a stricat si a necesitat o reparatie de 60 de Euro.

De-a lungul timpului, cei de la Auto Bild au testat in total 97 de masini in acest fel, iar Kia Venga se bucura de un respectabil loc 2 in toti cei 13 ani de testari lungi de anduranta. "Venga cea "fără de probleme" doar funcţionează şi funcţionează, fără a ridica pretenţii şi cu un nivel de încredere câştigat utilizatorului foarte ridicat. Practicul automobil coreean a obţinut un punctaj exemplar, iar abordările tehnologice foarte simple îl transformă într-un adevărat model pentru ceilalţi jucători de pe piața auto, un etalon de fiabilitate (mizând foarte mult pe conceptul că ceea ce nu este montat inutil, nu se poate strica)." au spus cei de la Auto Bild.

Kia Venga

Distribuie pe Facebook
mai multe