Liniuta care ii unge pe suflet pe fanii AUDI. Trei generatii RS4 si un RS2 se aliniaza la start

Liniuta care ii unge pe suflet pe fanii AUDI. Trei generatii RS4 si un RS2 se aliniaza la start
  • Liniuta pe placul fanilor Audi
  • Un RS2 da pieptul cu trei generatii RS4
  • RS2-ul a fost primul model al gamei RS
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la CarWow revin cu o noua liniuta, de aceasta data pe placul fanilor Audi. La linia de start s-au aliniat trei generatii RS4 (B5, B7 si B9) dar si modelul care a dat startul gamei de performanta a brand-ului din Ingolstadt: Audi-ul RS2.

La mijlocul anilor '90, Audi si Porsche si-au unit fortele si au dezvoltat o masina care avea sa raman in istorie drept unul dintre cele mai tari break-uri de performanta dezvoltate vreodata. Este vorba despre RS2, un combi cu motor turbo de 2.2 litri, tractiune Quattro si 315 cai putere la 6.500 de rotatii pe minut.

A fost primul model de la Audi care sa poarte emblema RS si predecesorul modelului RS4. Acum, britanicii de la CarWow au aliniat un exemplar la linia de start alaturi de trei generatii RS4 (B5, B7 si B9) pentru a vedea cum se descurca fiecare.

Asa cum era de asteptat, Audi-ul RS4 de ultima generatie a trecut primul linia de sosire. Era de asteptat, avand in vedere ca unitatea V6 twin-turbo de 2.9 litri de sub capota dezvolta 450 de cai putere pe care ii livreaza ambelor punti prin intermediul unei transmisii automate cu opt trepte. In ceea ce le priveste pe celelalte break-uri de performanta...urmareste clipul video de mai jos si ai sa vezi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 15 Octombrie 2018