Masina care face BMW Seria 3 sa tremure de frica: "Au nimerit-o de aceasta data!"

Masina care face BMW Seria 3 sa tremure de frica: "Au nimerit-o de aceasta data!"
  • Genesis ofera noul G70 in doua variante de motorizare
  • Concurentul lui BMW Seria 3 se lauda cu pana la 370 CP
  • Vestile bune continua la nivelul gamei de dotari
Distribuie pe Facebook

Clientii au de ales intre doua versiuni diferite de motorizare, cu varianta de top oferind un benzinar V6 de 3.3 litri si 370 de cai putere.

Sfarsitul anului trecut a marcat debutul unui nou membru in familia Genesis, divizia de lux a companiei Hyundai publicand in luna septembrie primele fotografii si informatii oficiale ale modelului G70.

Cel mai accesibil produs din gama anterior mentionata, automobilul in cauza este construit pe aceeasi platforma cu Kia Stinger si concureaza impotriva unor nume precum BMW Seria 3, Audi A4 sau Mercedes C-Class.

Disponibil la vanzare in schimbul a circa 35.000 de dolari, noul Genesis G70 este oferit exclusiv in compania unor motorizari pe benzina, clientii avand de ales intre doua unitati supraalimentate.

In configuratia de baza, concurentul diviziei de lux a marcii Hyundai pentru trio-ul german format din modelele BMW Seria 3, Audi A4 ori Mercedes C-Class propune un 2.0 turbo cu patru cilindri si 252 de cai putere.

Versiunea de top a noului Genesis G70 foloseste acelasi propulsor V6 precum Kia Stinger GT, ceea ce inseamna ca sub capota se regaseste un motor cu capacitatea de 3.3 litri si puterea de 370 CP.

Fisa tehnica este completata, in functie de varianta de motorizare pentru care clientul a optat, de o transmisie manuala sau una automata, care lucreaza impreuna cu un sistem de tractiune spate ori integrala.

Asemeni rivalilor sai directi, noul Genesis G70 dispune de o larga varietate de dotari, inclusiv scaune imbracate in piele Nappa, cusaturi realizate sub forma de carouri sau display tactil de opt inch.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 17 Decembrie 2018