Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica. "Cine ar fi crezut ca va veni vreodata ziua aceasta?"

Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica. "Cine ar fi crezut ca va veni vreodata ziua aceasta?"
  • Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica
  • "Cine ar fi crezut ca va veni vreodata ziua aceasta?"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la 45.970 de euro - conform configuratorului oficial.

Anuntata in urma cu mai bine de cinci ani, prima generatie a gamei oferite de Tesla sub numele de Model 3 nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Privita de la exterior, aceasta se remarca in special prin lipsa grilei uriase specifice partii frontale, insa nici partea posterioara in stilul unui fastback cu cinci portiere in dotare nu reprezinta intocmai un element de design pe care clientii il vor scapa din vedere.

Reteta caracteristica respectivei masini continua cu interiorul extrem de minimalist - oficialii marcii din Silicon Valley instaland un display cu adevarat urias, de 15 inch, pentru accesul tuturor functiilor: de siguranta, de confort, de entertainment; dar si pentru afisarea vitezometrului.

Daca vine vorba, in schimb, despre fisa tehnica, prima generatie a gamei oferite de Tesla sub numele de Model 3 se vinde, la momentul de fata, pe piata din Romania, in trei configuratii diferite. Lista cu optiuni debuteaza cu o versiune insotita de doar un singur motor, capabila sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in circa 6.1 secunde, sa accelereze pana la o viteza de top de 225 km/h si sa bifeze o autonomie de 491 de kilometri.

Seria vestilor bune continua cu doua variante cu cate doua motoare in dotare: un Long Range capabil sa parcurga pana la 614 kilometri cu o incarcare a bateriei si un Performance care impresioneaza - inutil de mentionat, prin timpul de 3.3 secunde necesar rezolvarii probei 0 - 100 km/h.

Comercializata la preturi incepand de la 45.970 de euro, prima generatie a gamei oferite de Tesla sub numele de Model 3 se anunta, drept urmare, o alternativa de luat in seama pentru clientii aflati in cautarea unui sedan de dimensiuni medii. Asa se face ca actualele BMW Seria 3 si Mercedes C-Class au motive multiple si serioase sa tremure de frica, dupa cum o demonstreaza si urmatorul material video, de ~18 minute.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2021