Masina care le da fiori sefilor de la Audi, Mercedes si BMW. "Calitatea materialelor folosite la interior este mai buna decat in cazul modelelor germane echivalente"

Masina care le da fiori sefilor de la Audi, Mercedes si BMW. "Calitatea materialelor folosite la interior este mai buna decat in cazul modelelor germane echivalente"
  • Masina care le da fiori sefilor de la Audi, Mercedes si BMW
  • "Calitatea materialelor folosite la interior este mai buna decat in cazul modelelor germane echivalente"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 80.565 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu aproape un an - inca de la inceputul verii lui 2022, cea de-a cincea generatie a legendarului Lexus RX nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Asamblata pe platforma GA-K, alternativa niponilor la trio-ul compus din Q7, GLE si X5 se remarca - la exterior, in special prin design-ul SF al partii frontale, insa nici jantele din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch sau stopurile unite cu o banda iluminata nu vor trece intocmai neobservate.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv tapiterie din piele semi-anilina, seria vestilor bune continuand scaunele ventilate si volanul cu reglare electrica - in spatele caruia se ascund ceasurile de bord digitale. Viitorii cumparatori vor mai putea experimenta - fie in standard, fie doar optional, de la caz la caz, si o instalatie audio cu 21 de difuzoare de la Mark Levinson, sistem de climatizare cu reglare automata, pe trei zone, etc.

Oferita si pe piata auto din Romania, la preturi incepand de la o suma de 80.565 de euro, cea mai recenta generatie a gamei Lexus RX a pregatit trei variante diferite de motorizare - 350h, 450h+, 500h, fiecare versiune combinand un propulsor I4, pe benzina, cu doua unitati electrice pentru un total de pana la 371 CP. De unde si un consum mediu de carburant de numai 1.1 la suta, respectiv un 0 - 100 de kilometri pe ora in 6.2 secunde - in functie de configuratia selectata, evident.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2023