Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 761 de cai sub capota si un display curbat de 55 de inch la interior! "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 761 de cai sub capota si un display curbat de 55 de inch la interior! "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 761 de cai sub capota si un display curbat de 55 de inch la interior!
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 166.380 de euro - conform datelor publicate, zilele acestea, pe site-ul oficial al importatorului local.

Anuntata in urma cu (mai putin de) jumatate de an, mult anticipata versiune de performanta a primei masini oferite de Mercedes pe o platforma destinata exclusiv electricelor nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Cunoscuta sub indicativul 53 4Matic+, respectiva varianta iese numaidecat in evidenta datorita noii perechi de spoilere fata si spate - lista ingredientelor ce compun reteta de la nivelul departamentului exterior continuand cu pragurile laterale proeminente si, evident, setul de jante de dimensiuni generoase, cu design specific.

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+

De cealalta parte a portierelor - la interior, tapiteria speciala, ornamentele din fibra de carbon si bordul futurist, accesorizat cu trei display-uri unite intr-o suprafata cu aspect curbat si o latime de aproximativ 55 de inch, se regasesc printre principalele elemente de atractie, seria vestilor bune cuprinzand inclusiv scaune cu numeroase functii de confort, afisaj pe parbriz (cu realitate augmentata), instalatie audio marca Burmester si asa mai departe.

Sub capota, varianta de performanta a primei masini oferite de Mercedes pe o platforma destinata exclusiv electricelor vine cu doua motoare electrice, 658 de cai putere si 950 de Newton-Metri - formula ce se va traduce atat printr-un timp de ~3.8 secunde pentru sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cat si printr-o viteza maxima de 220 de kilometri pe ora. Aceeasi versiune cunoscuta sub denumirea de 53 4Matic+ este insa disponibila si alaturi de un pachet AMG Dynamic Plus, sinonim cu 761 CP, 1.020 Nm, o acceleratie 0 - 100 km/h in 3.4 sec. etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 7 Ianuarie 2022