OZN, frate! Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare! "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare! "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Nissan arata ca o farfurie zburatoare!
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, respectiva electrica poate fi rezervata la preturi incepand de la aproape 47.500 de euro - potrivit informatiilor publicate pe site-ul distribuitorului local.

Anuntata in urma cu circa doi ani - la jumatatea verii lui 2020, prima generatie a masinii oferite de compania Nissan sub denumirea de Ariya nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Privita de la exterior, aceasta iese numaidecat in evidenta prin contrastul dintre grila frontala uriasa si farurile inguste, insa adevarul este ca nici luminile de zi complet atipice sau jantele din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch nu vor trece neobservate.

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua - printre altele, cu aripi laterale proeminente, o linie a plafonului ce aduce aminte de SUV-urile cu alura de Coupe si un set de blocuri optice posterioare unite, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o banda iluminata, in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv o pereche de ecrane supradimensionate pentru afisarea tuturor informatiilor vitale, de la ceasurile de bord digitale si configurabile pana la functiile caracteristice sistemului de infotainment.

Respectiva electrica se mai poate lauda - asa cum precizam anterior, la momentul premierei mondiale, si cu numeroase comenzi tactile, cu feedback haptic, integrate perfect de producatorul japonez la nivelul ornamentelor destinate plansei de bord si consolei centrala, cu un volan multifunctional cu doua spite si - daca mai trebuia mentionat, o parte inferioara plata. Dar si cu scaune fata ventilate, bancheta spate incalzite, instalatie audio Bose s.a.m.d.

Daca vine vorba - in schimb, pachetul tehnic, prima generatie a masinii vandute de Nissan sub numele de Ariya este disponibila, zilele acestea, in doua versiuni cu un singur motor si tractiune fata, ce pun la dispozitia persoanelor de la volan 218 sau 242 de cai, si o varianta cu doua motoare, plus 306 CP, cu totii livrati ambelor punti; cu exceptia optiunii de 218 cai, ce dispune de o baterie de 63 kWh, celelalte doua configuratii se bucura de serviciile unei baterii cu capacitatea de 87 kWh, sinonima cu o autonomie de pana la 520 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze Nissan Ariya
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2022