Pe hartie scrie ca face suta in doar 4.9 secunde insa, in realitate, este mult mai rapida. Video ca sa te convingi si singur!

Pe hartie scrie ca face suta in doar 4.9 secunde insa, in realitate, este mult mai rapida. Video ca sa te convingi si singur!
  • Pe hartie scrie ca face suta in doar 4.9 secunde
  • In realitate insa, este mult mai rapida
Distribuie pe Facebook

Impresionanta masina vine totusi cu un pret pe masura performantelor sale: de la peste 46.000 de euro, cel putin atunci cand vine vorba despre piata din Romania.

Una dintre cele mai sexy si incitante aparitii ale momentului, prima masina de sine statatoare din istoria Cupra se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile oferite de gama Formentor, la mai bine de 12 luni de la a sa lansare oficiala, se numara inclusiv o varianta 2.0 TSI cu 310 CP sub capota.

Comercializata pe piata din Romania la preturi incepand de la 46.210 euro, reteta cu pricina mai cuprinde si o cutie automata cu sapte rapoarte, de tip DCT, dar si un sistem de tractiune integrala.

Multumita acestei formule, actualul varf al gamei Cupra Formentor are nevoie de doar 4.9 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Cel putin din punct de vedere oficial, masuratorilor publicatiei Carwow scotand la iveala faptul ca respectiva masina este mult mai rapida decat anunta compania producatoare.

Daca mai conteaza, numeroase vesti bune vin si dinspre lista cu dotari standard, acolo unde clientii vor descoperi inclusiv suspensie cu reglare adaptiva si jante din aliaj cu diametrul pe 19 inch.

Totodata, reteta de cel putin 46.210 euro a primei masini de sine statatoare din istoria Cupra mai cuprinde si instrumente de bord digitale, si camera video pentru marsarier. Acelasi Formentor cu motor 2.0 TSI si 310 CP sub capota a mai pregatit si scaune fata de tip scoica, sistem de navigatie cu display de 12" si multe altele.

Cupra Formentor - Galerie Foto

Cupra Formentor - Galerie Foto

Cupra Formentor - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (97) Poze Cupra Formentor - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2021