Producatorul spune ca face suta in 4.3 secunde, insa masuratorile arata altceva. VIDEO ca sa te convingi si singur

Producatorul spune ca face suta in 4.3 secunde, insa masuratorile arata altceva. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Producatorul spune ca face suta in 4.3 secunde, insa masuratorile arata altceva
  • Un propulsor cu opt cilindri in V si doua turbine livreaza rotilor de pe ambele punti 550 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Un propulsor cu opt cilindri in V si doua turbine livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 550 de cai putere. Plus 700 de Nm.

Lansat cu surle si trambite la sfarsitul anului 2019, primul SUV din istoria de peste un secol a companiei Aston Martin a fost scos de curand in teste, printre probele pe care noul DBX a trebuit sa le parcurga numarandu-se inclusiv... celebrul sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Pus in miscare de un propulsor cu opt cilindri in V si doua turbine, dezvoltat de inginerii diviziei Mercedes-AMG, respectivul model a reusit sa rezolve ecuatia in cauza intr-un timp mai mic decat cel oficial, anuntat de producator.

Mai precis, automobilul cu motor de patru litri, 550 de cai putere si 700 de Nm sub capota, proiectat pentru a concura impotriva unor produse de lux precum Maserati Levante, Porsche Cayenne sau Lamborghini Urus, a finalizat misiunea mentionata anterior in doar 4.09 secunde. Sau, daca vrei, cu peste 0.2 secunde mai repede fata de performanta inscrisa in cadrul fisei cu specificatii tehnice, de 4.3 secunde.

Disponibil la vanzare, cel putin pe piata din Marea Britanie, la preturi care incep de la aproape... 160.000 de lire sterline, primul SUV din istoria de peste un secol a companiei Aston Martin se remarca printr-un design extrem de sportiv, inspirat de linia de modele Vantage. La interior, in schimb, contrar stilului exterior, noul DBX ofera o doza crescuta de lux si rafinament, acompaniata de nenumarate dotari de ultima ora - inclusiv ceasuri de bord digitale si sistem de infotainment cu display de 10.25".

In plus, in functie de preferintele clientilor, automobilul proiectat pentru a concura impotriva unor produse de lux precum Maserati Levante, Porsche Cayenne sau Lamborghini Urus mai poate dispune si de iluminare ambientala cu 64 de culori diferite, instalatie audio de inalta fidelitate, dezvoltata alaturi de specialistii Harman si Samsung, camera cu vedere la 360 de grade, senzori de parcare. Si multe altele.

Noul Aston Martin DBX

Noul Aston Martin DBX

Noul Aston Martin DBX

Noul Aston Martin DBX

Noul Aston Martin DBX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Noul Aston Martin DBX
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 12 August 2020