Teoretic n-ar avea ce sa caute impreuna. Dar ei le-au dus pe circuit pentru a vedea care-i mai rapida

Teoretic n-ar avea ce sa caute impreuna. Dar ei le-au dus pe circuit pentru a vedea care-i mai rapida
  • Civic Type R este cea mai rapida masina FWD de pe 'Ring
  • M2 are 410 CP
  • Una are motor de 2.0 litri, cealalta de 3.0 litri
Distribuie pe Facebook

Cei de la Throttle House au testat pe circuit o Honda Civic Type R si un BMW M2 Competition. Pe legendarul circuit de la Nurburgring Nordschleife cele doua masini sunt despartite de aproape 10 secunde.

In ciuda tractiunii fata, Honda Civic Type R este o adevarata minune a tehnicii. Pana la urma vorbim despre cea mai rapida masina cu tractiune fata de pe Nurburgring Nordschleife, modelul japonez parcurgand cei 20.8 kilometri in 7 minute 43.8 secunde.

De cealalta parte avem un BMW M2 Competition, probabil cel mai bun M modern, dupa cum spun unii jurnalisti auto. Sportiva bavareza vine alaturi de un propulsor de 3.0 litri turbo si de tractiune spate. Pe aceeasi bucla nordica de la Nurburgring, M2 Competition are un rezultat de 7 minute si 52.36 secunde.

Teoretic, cele doua masini sunt complet diferite: una are tractiune fata, cealalta spate, una motor de 2.0 litri, cealalta de 3.0 litri, una 320 CP, cealalta 410 CP. Asadar, n-ar avea ce sa caute intr-un test comparativ. Dar uite ca cei de la Throttle House le-au pus pe amandoua laolalta.

Poti sa vezi si tu testul mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe