Audi este pe cale sa cumpere Alfa Romeo

Audi este pe cale sa cumpere Alfa Romeo
Nu este chiar pentru prima oara cand aflam ca Grupul Volkswagen este interesat de achizitionarea marcii auto italienesti Alfa Romeo si, cu siguranta, nu va fi nici ultima. Chiar si asa, se pare ca de-aceasta data avem de-a face cu ceva mai mult decat un simplu zvon sau o dorinta arzatoare a consortiului german.
Distribuie pe Facebook

Conform unor surse apropiate conducatorilor Fiat (Sergio Marchionne) si Audi (Rupert Stadler), compania din Ingolstadt se afla in tratative avansate pentru preluarea marcii Alfa Romeo. De asemenea, daca este sa dam crezare acestor informatii, constructorul german este pe cale sa achizitioneze si uzina grupului italian din Pomigliano d'Arco, unde ar urma sa contruiasca modelele Alfa Romeo dupa propriile sale reguli. .

Iar asta nu e tot. Compania Audi, care mai detine in portofoliu alte trei mari branduri din Peninsula Italica - iar aici ne referim la Ducati, Lamborghini si centrul de design Italdesign Giugiaro, ar putea cumpara si divizia de piese auto Magneti Marelli, constructorul german urmand a detine astfel toate elementele cheie in dezvoltarea unui centru de dezvoltare si cercetare pe taramurile Italiei.

Intr-o alta ordine de idei, in cazul in care toate aceste informatii (pe surse) se vor adeveri, viitorul se anunta cel putin promitator pentru compania Alfa Romeo. Bine, acest lucru depinde si din perspectiva din care privesti situatia data - cu sufletul sau cu mintea. Asadar, acestea fiind spuse, tie cum ti se pare ideea integrarii marcii Alfa Romeo in cadrul Grupului Volkswagen?

Distribuie pe Facebook
mai multe