Camperele HYMER sunt de azi disponibile in Romania spre vanzare si inchiriere la Autoklass

Romanii incep din ce in ce mai mult sa simta gustul plimbarilor cu apartament la purtator. Adica la bordul unui camper care poate fi o casa de parte de acasa, oriunde in lume. Nu conteaza daca pleci la mare, la munte sau in Dubrovnik, sa vezi locurile in care s-a filmat Game of Thrones. Conteaza senzatia de libertate si aventura.
Distribuie pe Facebook

Autoklass Grup a anunțat, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la sucursala Autoklass Chitila, inaugurarea unei noi divizii, Autoklass HYMER, prin care compania devine Partener Oficial HYMER, HYMERCAR, ERIBA, MOVERA si rent easy.

“Ne aflăm într-un moment important din istoria Autoklass, în care suntem onorați să devenim membri ai marii familii HYMER si, totodată, să reprezentăm brandul HYMER în România, alături de brandurile Mercedes-Benz, smart si Honda. Acest nou departament, alături de divizia eBike, se alătură unui concept pe care dorim să îl implementăm în cadrul companiei noastre, și anume cel al mobilităţii alternative. Vă invităm să ne fiți alături și pe acest nou drum, pe parcursul căruia vom avea parte de mai mult timp de calitate împreună cu familia și cu toți cei dragi, de un mod de viață sănătos, care ne aduce într-un contact armonios cu natura, departe de zonele aglomerate, dar într-un mediu rafinat și exclusivist, asigurat de producătorul premium HYMER”, a declarat Daniel Grecu, Director General Autoklass.

HYMER Romania

Alexandru Bojincă, Director Departament HYMER, a menționat: „Asocierea cu HYMER a venit în urma faptului că au peste 60 de ani de tradiție și inovație în acest domeniu, sunt un nume în industria caravaning-ului și, nu în ultimul rând, au un parteneriat strategic cu Daimler și renumitul producător de șasiuri AL-KO. Ne dorim să extindem expertiza noastră în comercializarea și acordarea serviciilor post-vânzare autovehiculelor din grupul Daimler.”

„Sunt încântat de faptul că, alături de Autoklass, am inaugurat primul și singurul dealership HYMER, HYMERCAR si ERIBA din România. Considerăm ca profilul companiei Autoklass se potrivește foarte bine brandului nostru, direcția noastră de dezvoltare fiind din ce în ce mai aproape de Mercedes-Benz”, a menționat Rainer Moeslang, Area Sales Manager HYMER. Alături de acesta a luat cuvântul domnul Daniel Baier, Head of International Sales pentru MOVERA - divizia de accesorii a grupului HYMER. Cei doi invitați, reprezentanți ai grupului Erwin Hymer s-au aflat pentru prima dată în România.

HYMER RomaniaHYMER Romania

Dana Rogoz, posesoare de rulota ERIBA, îndrăgostită iremediabil de tot ceea ce înseamnă caravaning, ne invită să încercăm această experiența „mai întâi un weekend, apoi o săptămână și, apoi, poate o viață. O viață plină de aventură și de frumos.”

Făcând o paralelă între modul de viață dintr-o ambarcaţiune și o autorulotă, Victor Fulicea, reprezentant al echipei de yachting offshore Simina (care a câștigat premiul pentru Echipa de Offshore a Anului în anii 2013 și 2015 (F.R.Y.) și multipli campioni ai C.N. de Yachting Offshore), a pus accentul pe ceea ce au cele două in comun: senzația de libertate. Mai mult decât atât, interiorul unui velier se aseamănă foarte mult cu cel al unei autorulote, fiind foarte familiar celor pasionați de astfel de ambarcaţiuni.

Președintele Asociației de Caravaning din România, domnul Liviu Gal a încheiat: “Este unul dintre cele mai importante lucruri din ultimii ani: grupul HYMER, un brand cu o asemenea vechime și prestanță și-a găsit, în sfârșit, un partner pe măsură în România, prin intermediul grupului Autoklass”.

HYMER Romania

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze HYMER Romania
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 9 Aprilie 2019