Cea mai rapida Kia din istorie ajunge in Romania. Stinger pleaca de la 33.800 de euro cu TVA

  • Noua Kia Stinger a ajuns in Romania
  • Pleaca de la 33.800 de euro cu TVA
  • Vine cu trei motorizari si trei niveluri de echipare
Distribuie pe Facebook

Noua Kia Stinger ajunge intr-un final si in Romania cu trei motorizari diferite si cu un pachet interesant, cu ajutorul caruia vrea sa fure din clientii Volkswagen-ului Arteon sau Passat. La noi in tara, sedan-ul coreenilor pleaca de la 33.800 de euro.

Oficialii constructorului sud-coreean de automobile au ajuns la concluzia ca este timpul sa iasa putin din tipar, asa ca au dezvoltat un model diferit fata de tot ce am vazut pana acum in gama Kia. Ne referim desigur la Stinger, o berlina cu alura de coupe, inspirata de conceptul GT4 Stinger si dezvoltata pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.

Kia Stinger GT

Privit ca un rival pentru Volkswagen Passat sau Arteon, Opel Insignia, Ford Mondeo, Mazda 6 sau Peugeot 508, noul Stinger a ajuns in sfarsit si la noi in tara, cu trei motorizari diferite, trei niveluri de echipare si cu un pachet destul de interesant.

Kia Stinger GT

Intrarea in gama se face cu unitatea de 2.0 litri pe benzina, capabila de 255 de cai putere si 353 Nm cuplu. Tractiunea este una pe puntea spate, iar pretul de pornire pentru nivelul de echipare Trend Line este de 33.800 de euro.

Kia Stinger GT

Cel mai puternic benzinar este si varful de gama, cu un propulsor V6 de 3.3 litri, care va transmite ambelor punti 370 de cai putere si 510 Nm cuplu. Acesta este disponibil numai in nivelul de echipare de top GT si costa de la 48.195 de euro in sus.

Kia Stinger GT

Fanii propulsoarelor diesel vor avea la dispozitie o singura motorizare, si anume una de 2.2 litri si 200 de cai putere. Cuplul de 440 Nm este disponibil intre 1.750 si 2.750 de rotatii pe minut, iar tractiunea poate fi atat una integrala cat si doar pe puntea spate. Aceasta pleaca de la 35.688 de euro. Este bine de stiut ca indiferent de motorizare, transmisia automata cu opt trepte este singura optiune.

Kia Stinger GT

Pe langa o echipare standard destul de stufoasa, noul Kia Stinger propune si o serie de pachete optionale. In functie de suma disponibila, clientii vor putea comanda senzori de parcare fata si spate, scaune si volan incalzite, tapiterie din piele, scaune fata ventilate, directie ajustabila electric, head-up display, oglinzi exterioare electrice si incalzite, faruri LED, sistem Blind Spot Detection si desigur, sistem de navigatie cu ecran de 8 inch.

Kia Stinger GT

Kia Stinger GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Kia Stinger GT
mai multe