Dacia face angajari la uzina de la Mioveni

Dacia face angajari la uzina de la Mioveni
Dacia a dat startul unei campanii de angajare la uzina sa de la Mioveni. Sunt disponibile urmatoarele posturi: inginer Metode - specialist Procese de Tratamente Termice, inginer mecanic - specialist Scule Aschietoare, sef echipa mentenanta.
Distribuie pe Facebook
Cei care aplica pentru postul de inginer Metode - specialist Procese de Tratamante Termice trebuie sa detina diplome de studii superioare tehnice, Specializare Stiinta si Ingineria Materialelor. De asemenea, trebuie sa detina cunostinte de tratamente termice si de limba franceza sau engleza.
Un sef echipa memtenanta trebuie sa stapaneasca limba franceza, sa fie absolvent de studii superioare tehnice (Tehnologia Constructiilor de Masini, Mecatronica, Automatica, Electronica), sa dovedeasca cunostinte tehnice solide si sa aiba capacitate de analiza si decizie.

Candidatul ideal pentru postul de inginer mecanic - specialist Scule Aschietoare trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: absolvent de studii superioare tehnice (Specializarea Tehnologia Constructiilor de Masini), sa aiba cunostinte in domeniul tehnologice de uzinaj si control danturi, sa aiba cunostinte de desen tehnic si de limba franceza.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2012