Dacia, performanta incredibila in Marea Britanie! Compania romaneasca a reusit...

Dacia, performanta incredibila in Marea Britanie! Compania romaneasca a reusit...
... sa vanda Duster-ul cu numarul 100.000: un exemplar Journey finisat in Dusty Khaki si echipat cu un motor 1.3 TCe cu 150 CP sub capota.
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata in urma cu mai bine de zece ani si ajuns - de curand, la cea de-a treia generatie, primul SUV de la Dacia reprezinta o adevarata poveste de succes. O demonstreaza cele mai recente cifre si numere oferite de producatorul romanesc - divizia din Marea Britanie anuntand, pe parcursul zilelor trecute, livrarea...

... exemplarului Duster cu numarul 100.000: un Journey finisat in Dusty Khaki si dotat cu un propulsor turbo in patru cilindri - cu o capacitate de 1.332 de centimetri cubi, pe benzina, sinonim cu 150 de cai putere.

Dacia, performanta incredibila in Marea Britanie! Compania romaneasca a reusit...

Totul despre Dacia Duster 3

Introdusa cu mare fast si tam-tam acum aproximativ jumatate de an, inca din ultima parte a toamnei trecute, cea de-a treia generatie a popularei Dacia Duster isi intampina cumparatorii alaturi de multiple premiere absolute, printre care jante pe 18", ceasuri de bord digitale si - nu in ultimul rand, un display tactil de 10.1 inch. De la orizont nu lipsesc insa - mai mult sau mai putin surprinzator, nici instalatia audio 3D ori sistemul de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Sub capota, versiunea de baza ofera o unitate ECO-G sinonima cu 100 CP, pe cand varianta de top combina o motorizare aspirata in patru cilindri - cu o capacitate de 1.598 de centimetri cubi, pe benzina, cu un propulsor electric intr-un ansamblu full-hybrid de 140 de cai putere. Lista cu optiuni cuprinde inclusiv un agregat 1.2 TCe cu tehnologie MHEV - cu 130 CP.

Dacia Duster 3

Dacia Duster 3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (250) Poze Dacia Duster 3
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2024