Dacia Sandero nu are rival. A fost cea mai vanduta masina din Spania in 2020

Dacia Sandero nu are rival. A fost cea mai vanduta masina din Spania in 2020
  • Dacia Sandero a fost cea mai vanduta masina din Spania in 2020
  • A detronat, dupa sase ani, Seat Leon
  • In 2020 a primit o noua generatie
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente date, Dacia Sandero a fost cea mai vanduta masina din Spania in 2020. Astfel, modelul compact romanesc a detronat dupa sase ani Seat Leon.

2020 a fost un an bun pentru Dacia Sandero. Modelul compact a primit o noua generatie, pe care am testat-o si noi, si a inregistrat performante impresionante pe piete precum Franta sau Spania. Ne referim, desigur, la iteratia anterioara.

Dacia Sandero

In Franta, Sandero a ramas cea mai vanduta masina in randul persoanelor fizice iar in Spania, potrivit celor mai recente date, a fost cea mai vanduta masina. Punct.

Aceasta performanta este cu atat mai impresionanta cu cat Sandero a reusit astfel sa detroneze Seat Leon dupa mai bine de sase ani in care acesta din urma a ocupat prima pozitie. Din punct de vedere al cifrelor, situatia este cam asa: Dacia Sandero - 24.035 de unitati vandute in 2020 si Seat Leon - 23.582 de masini.

Dacia Sandero

In ceea ce priveste noua generatie Sandero, Dacia a imbunatatit acest model din (aproape) toate punctele de vedere. Acum are un design modern, un interior ergonomic si o gama de motorizari care nu include vreun propulsor diesel.

Dacia Sandero

Dacia Sandero

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 6 Ianuarie 2021