Dupa promisiuni electorale si contracte semnate, inevitabilul s-a produs: ZERO lei pentru Pasajul Domnesti

Dupa promisiuni electorale si contracte semnate, inevitabilul s-a produs: ZERO lei pentru Pasajul Domnesti
  • Pasajul are contractul semnat de 7 luni
  • Bugetul prevede 0 lei pentru pasajul Domnesti
  • Constructia era promisa in programul de guvernare
Distribuie pe Facebook

Crezi ca stii ce e aia aglomeratie? Te vaiti ca faci 30 de minute pe Mihai Bravu de la Muncii la Victoriei? Asta e o gluma. Daca vrei sa experimentezi chintesenta statului pe loc si a consumului inutil de carburant, trebuie sa foloseste soseaua de centura sau Prelungirea Ghencea in zona Domnesti.

Au promis solemn, cu mana pe inima, s-au jurat pe familii, neamuri si Biblie, ca dupa ce vor fi alesi de popor vor face autostrada Bucuresti-Brasov, autostrada Pitesti-Sibiu, autostrada Transilvania, vor tripla salarii, pensii, vor face salariile medicilor ca in afara, vor scadea inflatia si vor reduce somajul la zero. Dar si ca vor face un pasaj la Domnesti care sa-i scuteasca pe cei aproximativ 35.000 de oameni care circula acolo zilnic de aglomeratie, timp pierdut si carburant consumat aiurea.

O veste exceptionala pentru locuitorii Domnestiului, dar si pentru cei care locuiesc in Ghencea, sau pentru toate acele TIR-uri care merg pe centura in acea zona, tocmai ce a venit de la Ministerul Transporturilor din Guvernul PSD. Chiar daca contractul a fost semnat in acest an si primii bani au fost deja cheltuiti pe exproprieri de terenuri din zona, lucrarea care ar fi trebuit finalizata in 2019 se pare ca va fi amanata. Dintr-un banal motiv cu care deja ne-am obisnuit: primeste 0 lei pentru constructie.

pasaj domnesti

Probabil ca cei din guvernul PSD, care au si aprobat taierea de buget, nu au trecut in viata lor pe acolo. Intersectia soselei de centura cu prelungirea Ghencea este un punct fierbinte de aglomeratie in Bucuresti. Deoarece este in apropierea autostrazii A1 si multe vehicule comerciale sunt nevoite sa o ia pe centura. Insa la aceasta intersectie nu au prioritate si asteapta cu orele ca sa treaca. De fapt, acest loc este un punct cheie ce trebuie fluidizat, insa pare ca pentru politicieni nu reprezinta o problema.

De-a lungul vremii, toti prim-ministrii si toti ministrii transporturilor au promis ca fac si dreg. Ultimul exemplu este cel al guvernarii actuale care avea in programul de guvernare, evident, inainte de alegeri, realizarea acestui pasaj. Poate ca asta i-a convins pe multi soferi care locuiesc in zona sa-i si voteze. Dar, surpriza, acest pasaj nu se va construi, asa cum au promis alesii. Iar soferii vor continua sa astepte cu orele in trafic, sa iroseasca timp in aglomeratie in loc sa ajunga acasa la familie si sa consume de 5 ori mai multa benzina decat este normal. Totul, ducand si la o poluare mult mai mare. Ca sa fie lucrarea completa.

pasaj domnesti

Distribuie pe Facebook
mai multe