Jaguar va construi o fabrica in China

Jaguar va construi o fabrica in China
Jaguar Land Rover intra in randurile companiilor care deruleaza investitii pe teritoriul Chinei. Compania detinuta de Tata Motors s-a asociat cu chinezii de la Chery Automobile cu scopul de deschide o fabrica in Estul Chinei.
Distribuie pe Facebook
Investitia, in valoare de circa 1,75 miliarde de dolari, va include o fabrica de motoare si un centru de cercetare si dezvoltare. Deocamdata, nu se stie ce modele vor fi construite la noua unitate de productie. In schimb, se stie ca aceasta va fi finalizata peste doi ani.
"China este acum cea mai mare piata a noastra. Economia chineza a crescut intr-un ritm fenomenal in ultimii ani si, dupa toate standardele occidentale, sunt convins ca acest ritm se va mentine in viitor", a declarat Ralf Speth, directorul general al Jaguar Land Rover.

In prezent, pe teritoriul Chinei functioneaza unitati de productie ale unor branduri ca Audi, BMW si Mercedes-Benz. Producatorii straini pot fabrica vehicule in aceasta tara doar daca au semnat in prealabil parteneriate cu companii locale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 19 Noiembrie 2012