Succesul dinaintea Succesului: Dacia inregistreaza o crestere a vanzarilor inainte de lansarea lui Duster

Succesul dinaintea Succesului: Dacia inregistreaza o crestere a vanzarilor inainte de lansarea lui Duster
  • 21,8% a fost cresterea in 2017
  • Majoritatea masinilor vandute sunt Duster
  • Noul Duster se lanseaza saptamana viitoare
Distribuie pe Facebook

Inainte ca vanzarile marcii romanesti sa explodeze cu adevarat, odata cu lansarea noului model Duster, Dacia ne anunta ca a inregistrat un succes nou. E vorba de o crestere a vanzarilor in Franta cu 22% fata de anul trecut.

Marca romaneasca a avut cresteri substantiale ale vanzarilor in 2017, pe toate pietele, insa se pare ca francezii iubesc produsele romanesti mai mult ca... romanii. De unde si vanzarile foarte bune ale Daciilor in hexagon, ultima crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut fiind de 22%.

Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA) a publicat date despre vanzarile Dacia. In luna august, 7792 de automobile au fost vandute in Franta, in crestere cu 21,8% fata de luna august 2016. Cifrele sunt foarte imbucuratoare, deoarece in total, piata auto a Frantei a crescut cu doar 9,42%, asadar cota de piata a marcii de la Mioveni a crescut, ajungand acum la 7.3%.

De la inceputul anului 2017, pana in prezent, Dacia a reusit sa vanda 80.388 unitati, majoritatea Duster. Pe locul secund se numara Sandero, urmat de Logan, Dokker si Lodgy. Asta desi compania a anuntat ca noul model de Duster urmeaza sa fie lansat luna aceasta la Frankfurt.

Ne bucuram pentru succesul marcii romanesti si ne asteptam ca in 2018 sa fie batute toate recordurile de vanzari. Speram noi, inclusiv pe piata romaneasca, acolo unde noul Duster cu al sau aspect atragator sa ii faca pe romani sa intelega ca autoturismele romanesti sunt cu adevarat calitative.

Distribuie pe Facebook
mai multe