Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere. Noua masina cu motor de 650 de cai se vinde pe banda rulanta, ca painea calda

Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere. Noua masina cu motor de 650 de cai se vinde pe banda rulanta, ca painea calda
  • Toata lumea cu bani se inghesuie sa o cumpere
  • Noua masina cu motor de 650 de cai se vinde pe banda rulanta, ca painea calda
Distribuie pe Facebook

In cazul de fata insa, nota de plata se invarte in jurul sumei de 200.000 de euro - daca mai trebuia cumva precizat.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ patru ani, prima generatie a masinii oferite de Lamborghini sub denumirea de Urus reprezinta un real succes. O demonstreaza numarul mare de unitati - de circa 16.000, comercializate din 2017 si pana la momentul de fata.

Astfel, respectivul produs a reusit sa depaseasca si vechiul Gallardo - cu putin peste 14.000 de exemplare comandate intre anii 2004 si 2014, in topul celor mai vandute produse ale marcii din Sant'Agata Bolognese.

Lamborghini Urus - Galerie foto

Lamborghini Urus - Galerie foto

Daca cererea nu va scadea intre timp - din diferite motive, atunci prima generatie a masinii oferite de Lamborghini sub denumirea de Urus ar putea bate inclusiv recordul actualului Huracan. Devenind, drept urmare, cel mai de succes vehicul din istoria constructorului italian.

Construit pe aceeasi arhitectura precum actualele Audi Q7 si Q8, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne ori, extrem de surprinzator, Volkswagen Touareg, respectivul SUV e disponibil intr-o singura varianta de motorizare.

Este vorba - mai precis, despre un V8 cu doua turbine, ce ii confera primei generatii a masinii oferite de Lamborghini sub denumirea de Urus o putere maxima de 650 de cai. Inutil de mentionat, unitatea de patru litri, pe benzina, lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte.

Un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic, astfel ca - cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.6 secunde, daca mai trebuia mentionat.

Lamborghini Urus - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (126) Poze Lamborghini Urus - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2021