Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Cele mai noi date arata ca vanzarile au crescut cu 297%

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Cele mai noi date arata ca vanzarile au crescut cu 297%
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Cele mai noi date arata ca vanzarile au crescut cu 297%
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la o suma de 47.240 de euro - conform configuratorului oficial.

Dezvelita lumii intregi acum mai bine de patru ani, inca de la inceputul lui 2019, cea dintai generatie a familiei Model Y continua sa faca furori printre devoratorii de automobile noi din Europa. Explicatia: potrivit ultimelor detalii acordate publicitatii, celebrul autoturism cu propulsie electrica din oferta Tesla a reusit sa adune 10.774 de comenzi intre 1-31 octombrie 2023, o crestere de aproximativ 297% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, indica o analiza semnata JATO Dynamics.

Tesla Model Y

Tesla Model Y

Comercializata si pe piata din Romania - la preturi incepand de la o suma de 47.240 de euro, asa cum mentionam, de altfel, si anterior, respectiva masina se lauda, inca din versiunea de baza, cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un interval de doar 6.9 secunde, pe cand autonomia totala urca pana la pragul de 455 de kilometri.

Urmatoarea pe lista, varianta intermediara Tesla Model Y Long Range are nevoie de 5.0 secunde pentru a rezolva ecuatia 0-100 km/h, in timp ce valoarea caracteristica autonomiei totale este de 565 de kilometri, dupa cate precizeaza oficialii companiei producatoare in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic. In ceea ce priveste varful de gama, numai 3.7 secunde va dura, cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora, autonomia totala fiind sinonima cu 514 kilometri.

Tesla Model Y

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Tesla Model Y
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 21 Decembrie 2023