Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Cele mai noi date arata ca vanzarile au crescut cu 67%

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Cele mai noi date arata ca vanzarile au crescut cu 67%
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Cele mai noi date arata ca vanzarile au crescut cu 67%
Distribuie pe Facebook

Pe piata auto din Romania, preturile pornesc de la 23.368 euro - potrivit configuratorului prezent pe site-ul importatorului local.

Dezvelita lumii intregi in urma cu aproape cinci ani, inca de la sfarsitul toamnei lui 2019, cea de-a opta generatie a legendarului Golf continua sa faca furori printre consumatorii de autoturisme noi din Europa. Explicatia: celebrul automobil german de segment C a reusit sa adune 22.080 comenzi intre 1 si 30 aprilie 2024, o crestere de 67% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent.

Vanduta si pe piata auto din Romania - in schimbul une sumei minime de 23.368 euro, conform configuratorului local, respectiva masina isi intampina cumparatorii alaturi de o larga varietate de motorizari diesel, pe benzina sau electrificate, printre multiplele propulsoare oferite de modelul cu pricina regasindu-se, mai mult ori mai putin surprinzator, un 2.0 TDI oferit cu 150 de cai putere, sinonim cu un consum de carburant, in regim mixt, de 4.5 - 5.0 litri la 100 de kilometri.

Cea mai noua generatie a emblematicei compacte de la Volkswagen se mai lauda si cu o echipare standard extrem de generoasa. Pana si optiunea entry-level, de baza, bucurandu-se de dotari precum: blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj, pe 16 inch, ceasuri de bord digitale, display tactil de 10.4 inch, tapiterie din stofa, pilot automat adaptiv, climatizare cu reglare automata.

Volkswagen Golf VIII Facelift

Volkswagen Golf VIII Facelift

Volkswagen Golf VIII Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (153) Poze Volkswagen Golf VIII Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2024