Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a primit 19.000 de comenzi intr-o singura zi

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a primit 19.000 de comenzi intr-o singura zi
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca a primit 19.000 de comenzi intr-o singura zi
Distribuie pe Facebook

Nota de plata porneste de la echivalentul a putin peste 10.000 de euro - daca mai era nevoie inca o data de precizat.

Prezentata publicului larg la inceputul toamnei anului 2021, prima generatie a gamei oferite de compania Hyundai sub denumirea de Casper este un real succes. O spune insusi producatorul auto sud-coreean, conducerea acestuia afirmand ca a primit aproximativ 19.000 de rezervari in ziua deschiderii listei cu comenzi.

Caracterizata de o lungime de numai 3.595 de milimetri si acompaniata de un pret de pornire de doar 13.850.000 de woni - echivalentul a putin peste 10.000 de euro, respectiva masina se remarca atat prin design-ul adorabil al caroseriei, cat si prin scaunele fata rabatabile de la interior, evident.

Hyundai Casper

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv lumini de zi cu tehnologie LED, jante din aliaj de pana la 17 inch, instrumente de bord digitale si sistem audio cu sase boxe. Prima generatie a gamei oferite de compania Hyundai sub denumirea de Casper mai dispune, in plus, si de airbag central pentru sofer si pasagerul dreapta.

Sub capota respectivei masini, producatorul auto sud-coreean a pregatit doar doua benzinare, ambele cu trei cilindri si capacitatea de numai un litru, cu marea batalie pentru cumparatori urmand a se da intre o versiune aspirata de 75 de cai putere si o varianta turbo cu aproape 100 de cai putere.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic caracteristica primei generatii a gamei oferite de compania Hyundai sub denumirea de Casper continua cu o transmisie automata in patru rapoarte si se incheie cu un sistem de tractiune fata, indiferent de motorul ales de client. O eventuala lansare in Europa ramane momentan un mister.

Hyundai Casper

Hyundai Casper

Hyundai Casper

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Hyundai Casper
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2021