Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a vandut deja productia pe primii doi ani

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a vandut deja productia pe primii doi ani
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca a vandut deja productia pe primii doi ani
Distribuie pe Facebook

Nota de plata a nonconformistei masini porneste, aparent, de la aproximativ 45.000 de dolari.

Cunoscuta pentru Orochi, probabil cea mai urata masina sport din toate timpurile, compania Mitsuoka a pregatit o noua creatie nonconformista pe care sa o vanda clientilor. Botezata mai mult sau mai putin sugestiv Buddy, aceasta gama proaspat lansata pe piata foloseste platforma actualei Toyota RAV4, potrivit primelor detalii date publicitatii.

Lista asemanarilor continua la nivelul compartimentului motor, acolo unde vor fi disponibile, inutil de mentionat, doua optiuni: un benzinar aspirat de doi litri si 168 CP, plus un 2.5 hybrid cu 175 CP.

Mitsuoka Buddy

Aceeasi creatie nonconformista pe care compania Mitsuoka o va vinde clientilor sub denumirea de Buddy se mai poate lauda, de asemenea, si cu dotarile celei mai recente generatii de Toyota RAV4. De la masina proiectata special pentru a concura impotriva unor game precum Hyundai Tucson sau Mazda CX-5 provine, evident, si design-ul interior.

Reteta specifica departamentului exterior a fost, in schimb, modificata radical si extrem de vizibil, atat blocurile optice, cat si panourile caroseriei, plus jantele din aliaj propunand o savoare retro.

In Japonia, cea mai noua creatie nonconformista pe care compania Mitsuoka o va vinde clientilor porneste de la echivalentul a 45.000 de dolari. Botezata mai mult sau mai putin sugestiv Buddy, gama oferita pe platforma actualei Toyota RAV4 este deja un succes, productia pe primii doi ani, de doar 200 de unitati, ce este drept, fiind deja vanduta.

Mitsuoka Buddy

Mitsuoka Buddy

Mitsuoka Buddy

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mitsuoka Buddy
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2020