Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a vandut toate masinile in doar zece minute

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a vandut toate masinile in doar zece minute
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca a vandut toate masinile in doar zece minute
Distribuie pe Facebook

O adevarata performanta, mai ales daca punem la socoteala nota de plata: de la 58.795 de dolari, dupa cate se pare.

Prezentata publicului larg inca de la jumatatea primaverii anului curent, mult anticipata varianta de productie a fabulosului concept cunoscut sub denumirea de Cadillac Lyriq reprezinta un adevarat succes comercial. O spune (chiar) conducerea companiei producatoare, aceasta din urma anuntand, de curand, ca toate masinile caracteristice seriei limitate pe nume Lyriq Debut Edition s-au vandut in "putin peste zece minute".

Disponibila in schimbul unei sume minime de 58.795 de dolari, dupa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus, respectiva versiune ofera un motor electric cu o putere maxima de 340 de cai, fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinzand inclusiv un sistem de tractiune spate si o baterie de 100.4 kWh.

Reteta specifica editiei de debut a noului Lyriq continua, potrivit Cadillac, cu o lista cu dotari standard extrem de generoasa, compusa din grila frontala iluminata, plus faruri si stopuri cu LED. Plafonul din sticla, jantele din aliaj pe 20 de inch, scaunele fata cu actionare electrica, incalzire, masaj si ventilatie, dar si instalatia audio cu 19 difuzoare dezvoltate de specialistii de la AKG fac parte, de asemenea, din seria fara costuri suplimentare.

Impresionanta masina se mai poate lauda si cu un display urias, cu diagonala de 35 de inch, cu un sistem de infotainment compatibil Apple CarPlay si Android Auto, cu o camera video pentru mersul cu spatele, update-uri de la distanta, pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta, senzori de parcare etc.

Versiunea Debut Edition a spectaculosului Cadillac Lyriq isi va intalni clientii abia anul viitor, cu mentiunea ca numarul masinilor (apartinand acestei serii limitate) nu reprezinta decat un mister. In schimb, conducerea companiei producatoare a tinut sa anunte ca autonomia maxima depaseste valoarea de 480 de kilometri, conform primelor estimari, in timp ce 30 de minute la o statie de incarcare sunt sinonime cu ~314 kilometri.

Cadillac Lyriq

Cadillac Lyriq

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Cadillac Lyriq
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2021