Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a vandut un milion de masini in mai putin de cinci ani

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a vandut un milion de masini in mai putin de cinci ani
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca a vandut un milion de masini in mai putin de cinci ani
  • 1.2 PureTech S&S
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile pornesc de la doar 12.800 de euro, conform informatiilor aflate pe site-ul importatorului local.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape cinci ani - inca din prima parte a verii lui 2016, cea mai recenta generatie a gamei cunoscute sub numele de Citroen C3 reprezinta un mare succes comercial. O demonstreaza numarul mare de masini vandute pana in clipa de fata: un milion.

Cu ocazia acestui eveniment, oficialii companiei producatoare a oferit si o serie de informatii si detalii cu privire la preferintele clientilor.

Citroen C3

Citroen C3

O proportie covarsitoare, de 68%, a optat pentru tehnologia Airbump, pe cand 65% din totalul de un milion de masini Citroen C3 vandute se bucura de o caroserie cu doua culori. Totodata, 41% din comenzile primite reprezinta cereri pentru nivelurile superioare de echipare Shine si Shine Pack.

Dupa cum precizam si anterior, in Romania, preturile incep de la o suma de 12.800 de euro, potrivit oficialilor companiei producatoare.

In varianta de baza Feel, cea mai recenta generatie a gamei cunoscute sub numele de Citroen C3 vine cu o motorizare de 1.2 litri si 83 de cai putere, oferita alaturi de o transmisie manuala in cinci trepte de viteza. Plus jante de tabla cu diametrul de 15 inch, aer conditionat si radio cu patru boxe.

Versiunea de top Shine porneste - in schimb, de la 15.200 de euro, si propune un propulsor de 1.2 litri cu 83 sau 110 cai putere in total.

Citroen C3

Citroen C3

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 7 Mai 2021