Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare spune ca nu mai face fata comenzilor

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare spune ca nu mai face fata comenzilor
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare spune ca nu mai face fata comenzilor
  • SUV-ul cu trei randuri de scaune si sapte sau opt locuri
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean, pe piata din State, preturile pornesc de la putin peste 33.000 de dolari, conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu aproape trei ani, prima generatie a masinii comercializate de compania Hyundai sub denumirea de Palisade reprezinta un real succes. O spune insusi producatorul sud-coreean, care a tinut sa anunte ca nu mai face comenzilor venite de peste Ocean, de pe piata din Statele Unite ale Americii.

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Intr-o alta ordine de idei, in fiecare luna, Fabrica 4 din orasul Ulsan a marcii asiatice produce 6.000 - 7.000 de unitati pentru clientii din SUA, insa cererea inregistrata de SUV-ul cu trei randuri de scaune si sapte sau opt locuri aici, pe aceeasi perioada de timp, se invarte in jurul unei valori 8.000 - 9.000 de exemplare.

Drept urmare, oficialii companiei Hyundai analizeaza acum diferite solutii pentru cresterea numarului de masini asamblate, conducerea producatorului sud-coreean luand in considerare, printre altele, si deschiderea unei linii de productie a primei generatii de Palisade la uzina sa din Statele Unite ale Americii. Aflata in Alabama.

Nota de plata de aproximativ 33.150 de dolari si echipamentele primite in schimbul acestui pret, printre care si un motor V6 de 3.8 litri si 291 de cai putere, se numara printre principalele motive de succes ale SUV-ului cu trei randuri de scaune si sapte sau opt locuri, in functie de configuratia bifata de cumparatori.

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Hyundai Palisade
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2021