Toata Marea Britanie se inghesuie sa o cumpere. Masina asamblata in Romania e pe primul loc in topul celor mai vandute modele din octombrie 2023

Toata Marea Britanie se inghesuie sa o cumpere. Masina asamblata in Romania e pe primul loc in topul celor mai vandute modele din octombrie 2023
  • Toata Marea Britanie se inghesuie sa o cumpere
  • Masina asamblata in Romania e pe primul loc in topul celor mai vandute modele din octombrie 2023
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea pozitie a clasamentului a fost ocupata de MINI, cu Vauxhall Corsa completand, mai mult sau mai putin surprinzator, podiumul.

O masina construita in Romania a fost - in octombrie 2023, cel mai vandut model din Marea Britanie, actualul Ford Puma reusind, in perioada mentionata si anterior, un numar de 4.824 de unitati inregistrate. Locul doi a fost ocupat de MINI, cu 3.779 de unitati inregistrate, Vauxhall Corsa completand - cu 3.464 de unitati inregistrate, mai mult ori mai putin surprinzator, podiumul.

Lista continua cu Volkswagen Polo, cu 3.426 de unitati inregistrate, cu BMW Seria 1, cu 3.424 de unitati inregistrate, cu Kia Sportage - cu 3.422 de unitati inregistrate, cu Peugeot 2008, cu 3.145 de unitati inregistrate, Audi A3, cu 3.012 unitati inregistrate, Ford Kuga, cu 2.948 unitati inregistrate, Volvo XC40, cu 2.577 unitati inregistrate.

Aceeasi masina asamblata in Romania conduce - de asemenea, si in topul celor mai vandute modele din Marea Britanie in perioada ianuarie-octombrie 2023, cu 42.136 de unitati inregistrate. Urmatoarea pozitie a clasamentului este ocupata de Nissan Qashqai, cu un numar de 34.952 de unitati inregistrate, Vauxhall Corsa completand - cu 33.641 de unitati inregistrate, podiumul.

Cat costa Ford Puma in Marea Britanie?

Pe piata din Marea Britanie, pretul actualului Ford Puma porneste de la suma de 25.640 de lire sterline - versiunea de baza a masinii construite in Romania gazduind sub capota, in compartimentul motor, o unitate turbo in trei cilindri, cu capacitatea de un litru si tehnologie mild-hybrid la 48 de volti. Asociata unei transmisii manuale cu sase rapoarte in echipare, aceasta livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 125 de cai putere si 170 de Newton-Metri, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 96 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, in aproximativ 9.8 secunde.

Varianta mentionata anterior pluseaza cu o dotare standard deloc neglijabila - care cuprinde inclusiv jante cu diametrul de 17 inch, din aliaj confectionate, lumini de zi si stopuri cu LED, sistem de tractiune fata, senzori de parcare spate, pornire de la buton, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, asistent pentru mentinerea benzii de mers, cruise control, limitator de viteza, franare autonoma de urgenta, o tapiterie realizata diin stofa, sase difuzoare, navigatie cu display color de opt inch, radio digital, Apple Carplay, Android Auto, diferite moduri de rulare.

Ford Puma ST Powershift

Ford Puma ST Powershift

Ford Puma ST Powershift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Ford Puma ST Powershift
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2023