Vrei un Lamborghini sau Maserati ieftin? ANAF scoate la vanzare masinile infractorilor

Vrei un Lamborghini sau Maserati ieftin? ANAF scoate la vanzare masinile infractorilor
  • Masinile vor fi scoase la licitatie
  • Cel mai scumpe e un Lamborghini Gallardo
  • Sunt si doua Maserati-uri
Distribuie pe Facebook

ANAF a inceput sa bage in sperieti cativa rau platnici, dar nimic mai mult. Trist este faptul ca aceasta institutie nu are inca capacitatea de a recupera banii furati de la buget de diversi interlopi sau politicieni infractori. Cine nu prefera sa faca 1 an de puscarie, dar sa ramana cu cele 50 de milioane de Euro furate?

ANAF incepe sa scoata la vanzare diverse bunuri si proprietati confiscate in ultima perioada. O actiune demna de laudat, dar inutila si facuta doar de ochii presei, deoarece asa nu se vor recupera nici 1% din toate pagubele aduse de infractori in ultimii ani. Oricum, este un inceput, dar cel mai probabil, tot interlopii si infractorii sunt cei care isi vor recupera masinile de lux la preturi promotionale...

ANAF spune ca urmeaza sa scoata la vanzare cateva automobile de lux. In lista se afla un Lamborghini, doua Maserati-uri, mai multe SUV-uri Mercedes si BMW, dar si alte masini destul de scumpe. Ca doar unul care fura zeci de milioane de Euro nu are Logan, nu? Dintre acestea, cele mai scumpe sunt masinile sport italienesti.

Un Gallardo care i-a fost confiscat lui Hary Mironescu, un afacerist obscur acuzat pentru evaziune fiscala, va putea fi cumparat de oricine. La fel si cele doua Maserati-uri, un Audi Q7, cateva BMW-uri Seria 5, Mercedes S-Class, Jaguar XF si mai multe automobile de diverse tipuri. Toate vor fi valorificate de ANAF in doua moduri: vandute la licitatie celui care ofera mai multi bani sau transferate la o institutie a statului.

Dar cum institutiile statului nu au ce face cu masini asa de scumpe, pentru ca nu plateste nimeni banii de benzina in nestire, cel mai probabil masinile vor fi scoase la licitatie. Cumparatorii trebuie insa sa stie ca pentru a participa la o licitatie ANAF trebuie sa achite un avans si sa se inscrie din timp. Toate licitatiile organizate de ANAF sunt listate pe pagina oficiala a institutiei.

Distribuie pe Facebook
mai multe