ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. LINIUTA cu noul RS6, E63 S si M5 Competition

ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. LINIUTA cu noul RS6, E63 S si M5 Competition
  • ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii
  • LINIUTA cu noul RS6, E63 S si M5 Competition
  • Celor trei li se alatura un PANAMERA TURBO S
Distribuie pe Facebook

Celor trei automobile de inalta performanta li se alatura un Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, care conduce in topul puterii maxime.

La mai bine de sase luni de la prima lui aparitie in public, noul Audi RS6 Avant da piept cu competitia directa. Este duelul dintre super-break-ul companiei din Ingolstadt, care gazduieste in compartimentul motor un V8 bi-turbo de 4.0 litri si 600 CP si perechea formata din BMW M5 Competition (V8 bi-turbo de 4.4 litri si 625 CP), plus Mercedes E63 AMG S T-Modell (V8 bi-turbo de 4.0 litri si 612 CP).

Celor trei automobile de inalta performanta li se alatura un Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo, care conduce detasat in topul puterii maxime - multumita sistemului de propulsie hibrid ce dezvolta undeva in jurul a 680 CP.

Inutil de mentionat, toate modelele aliniate la start ofera in standard o cutie automata si tractiune integrala. La 1.940 de kilograme, BMW M5 Competition este cu 120 de kilograme mai usor decat Mercedes E63 AMG S T-Modell, in timp ce noul Audi RS6 Avant cantareste aproximativ 2.075 de kilograme, potrivit carwow.

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo conduce detasat si in topul greutatii proprii, automobilul de 680 CP avand de "mutat" 2.400 de kilograme.

Asadar, acestea fiind spuse, sa inceapa batalia. Nu inainte insa de a reminti ca celebra liniuta pe 402 metri nu reprezinta singura proba pe care modelele mentionate anterior o au de castigat, duelul in cauza continuand cu o a doua cursa de acceleratie - din mers insa, si un test al performantelor sistemului de franare.

Distribuie pe Facebook
mai multe