ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. TEST comparativ cu noul BMW X5 si Mercedes GLE

ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. TEST comparativ cu noul BMW X5 si Mercedes GLE
  • ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii
  • TEST comparativ cu noul BMW X5 si Mercedes GLE
Distribuie pe Facebook

BMW X5 sau Mercedes GLE? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video!

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, noul BMW X5 (G05) ar trebui sa se numere printre primele optiuni ale clientilor aflati in cautarea unui SUV premium, de lux. Automobilul constructorului cu sediul in Munchen are insa parte de concurenta serioasa din partea gamei Mercedes GLE, care a primit, la randul ei, mai mult sau mai putin intamplator, o noua generatie in 2018.

Inutil de mentionat, fiecare model este disponibil la vanzare in numeroase versiuni de motorizare, consumatorii unor astfel de produse fiind intampinati, totodata, si alaturi de multiple variante de echipare.

Cat despre pretul de vanzare, noul BMW X5 (G05) porneste in Romania de la suma de 66.581 de euro, in timp ce un Mercedes GLE de generatie noua pleaca de la 72.280 de euro. Ambele SUV-uri premium, de lux, ofera in configuratia de baza un propulsor diesel de doi litri: cu 231 CP pentru automobilul din Munchen si 272 CP, plus un sistem MHEV cu alti 20 CP pentru principalul sau rival.

Fiecare model este definit avantaje si dezavantaje, unele mai mult, altele mai putin (ne)placute, insa acest duel nu poate avea decat un singur invigator. Iar numele sau il aflam din urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2021