Care erau sansele sa se intample asta? A pozat noua masina de la Bugatti... exact langa cea veche!

Care erau sansele sa se intample asta? A pozat noua masina de la Bugatti... exact langa cea veche!
  • Bugatti a prezentat noul Chiron in primavara anului 2016
  • Automobilul cu 1.500 CP inlocuieste vechiul Veyron
  • Cele doua modele ale francezilor au fost surprinse recent impreuna
Distribuie pe Facebook

Destinatia favorita a celor care cauta sa epateze, Principatul Monaco ofera "scene" de neuitat... inclusiv pentru iubitorii de automobile.

Chiar acum cateva zile, atat fanii modelelor de inalta performanta, cat si trecatorii simpli au putut admira, laolalta, noua si vechea masina de gala a francezilor de la Bugatti.

Vorbim, pe de-o parte, de un Chiron cu 1.500 CP sub capota, finisat la exterior in doua nuanta diferite de albastru, iar pe de cealalta parte... despre un simplu Veyron.

De fapt, nu este vorba chiar despre un simplu Veyron, acel Type 57SC pe care predecesorul modelului Chiron il poarta cu mandrie intre scaunele spate scotand la iveala...

... scotand la iveala faptul ca avem de-a face cu un extrem de rar Bugatti Veyron din seria Les Légendes de Bugatti, automobilul din cazul de fata fiindu-i dedicat lui Jean Bugatti.

Iar cum la baza se afla modelul Grand Sport Vitesse, unitatea cu 16 cilindri si patru turbine montata central dezvolta o putere maxima de 1.200 CP, plus un cuplu de 1.500 Nm.

Si mai interesant este ca Bugatti nu a oferit editia Grand Sport Vitesse Jean Bugatti decat in trei exemplare, astfel ca vorbim despre un automobil mai exclusivist ca Chiron.

Puse insa laolalta, unul langa celalalt, modelul dezvaluit in primavara anului 2016 pare venit de pe alta planeta, eclipsandu-si din aproape toate punctele de vedere predecesorul.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2018