Cat de rapid este un Ferrari in comparatie cu o masina normala? Video cu cel mai tare experiment de pe internet

Cat de rapid este un Ferrari in comparatie cu o masina normala? Video cu cel mai tare experiment de pe internet
  • Cat de rapid este un Ferrari in comparatie cu o masina normala? Video cu cel mai tare experiment de pe internet
Distribuie pe Facebook

Cat de rapid este un Ferrari in comparatie cu o masina normala? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul video!

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, vechiul Ferrari 488 Pista stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Pus in miscare de un motor V8 cu doua turbine si capacitatea de 3.9 litri, fabulosul supercar din Maranello vine cu aproximativ 720 de cai pe rotile spate, potrivit primelor informatii si detalii oficiale, bineinteles.

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu o cutie automata in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, si un diferential electronic, printre altele, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.85 secunde. Suna bine, nu-i asa?

Acelasi Ferrari 488 Pista se mai poate lauda insa si cu un timp de doar 7.6 secunde pentru acceleratia de la 0 la 200 de kilometri pe ora, daca mai trebuia precizat, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza maxima de 340 de kilometri pe ora. Si totusi, ce reprezinta in lumea reala asemenea cifre, numere, valori?

Raspunsul il aflam din urmatorul video, unde fabulosul supercar din Maranello are de infruntat un Volkswagen Golf VI cu motor 1.6 TDI de 105 cai. Intr-o confruntare oarecum atipica, neobisnuita, cu hatchback-ul german primind un avantaj urias.

Distribuie pe Facebook
mai multe