Cursa dintre noul Volkswagen Golf R si Cupra Leon ne demonstreaza inca o data, daca mai trebuia, ca tractiunea integrala e cea mai buna optiune. Video

Cursa dintre noul Volkswagen Golf R si Cupra Leon ne demonstreaza inca o data, daca mai trebuia, ca tractiunea integrala e cea mai buna optiune. Video
  • Cursa dintre noul Volkswagen Golf R si Cupra Leon ne demonstreaza inca o data...
  • ... daca mai trebuia, ca tractiunea integrala e cea mai buna optiune
Distribuie pe Facebook

Doua dintre cele mai performante hot-hatch-uri ale momentului si-au dat intalnire intr-o batalie extrem de aprinsa si, totodata, interesanta - ce pune la treaba inclusiv componentele specifice sistemelor de franare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, actuala generatie a legendarei masini oferite sub numele de Volkswagen Golf este disponibila - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste - mai nou, si o varianta de performanta R, acompaniata de un motor turbo de 2.0 litri si undeva in jurul a 320 de cai putere.

O transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj completeaza, alaturi de un sistem inteligent de tractiune integrala, fisa cu specificatii de ordin tehnic - astfel ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.7 secunde, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Una dintre cele mai performante compacte ale istoriei, actuala generatie a masinii cunoscute sub denumirea de Volkswagen Golf R intalneste, intr-o batalie extrem de aprinsa si - de asemenea, interesanta, una dintre cele mai performante compacte cu tractiune fata. Este vorba - mai precis, despre Cupra Leon, produs comercializat inclusiv intr-o formula cu motor turbo de 2.0 litri 300 de cai putere.

Aceasta din urma se bucura - la randul ei, de serviciile unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, insa livrarea valorilor mentionate si anterior, in randurile de mai sus, catre o singura punte are un impact negativ asupra probei 0 - 100 de kilometri pe ora, ce-si gaseste rezolvarea in abia 5.7 secunde, aparent.

Distribuie pe Facebook
mai multe