Este cea mai rapida masina cu tractiune fata, insa cum se descurca aceasta in fata unui hot-hatch AWD de 350 CP?

Este cea mai rapida masina cu tractiune fata, insa cum se descurca aceasta in fata unui hot-hatch AWD de 350 CP?
  • Noua Honda Civic Type R ofera un 2.0 turbo de 320 CP si tractiune fata
  • Actualul Ford Focus RS dispune de 350 cai putere si, totodata, un sistem 4x4
  • Cele doua compacte sportive isi dau inca o data intalnire pe strazi
Distribuie pe Facebook

Cea mai recenta generatie a modelului Honda Civic Type R a fost supusa unui nou test comparativ, advesarul compactei japoneze fiind americanul Ford Focus RS.

Ascunde sub capota un benzinar turbo de doi litri si 320 de cai putere, pe care il livreaza alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Sprinteaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 5.7 secunde, atinge o viteza maxima de 272 km/h si detine recordul circuitului de la Nurburgring pentru modelele FWD.

In cazul in care nu te-ai prins deja, subiectul principal al acestui material video il reprezinta cea mai recenta generatie a compactei sportive Honda Civic Type R.

Recent, aceasta a fost pusa fata in fata cu americanul Ford Focus RS, un hot-hatch care dispune de 350 de cai putere si, mai important de atat, de tractiune integrala.

Va reusi cel mai rapid automobil FWD din istoria circuitului de la Nurburgring sa se impuna in fata competitorului din acest material video ori cel din urma va castiga?

Ei bine, raspunsul intrebarii de mai sus ne este oferit de britanicii de la Carfection, una dintre primele publicatii din lume care a pus la cale un astfel de versus.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 2 August 2017