Este Italia versus restul lumii. Noua Alfa de 510 CP se ia la tranta cu nemtii si australienii

Este Italia versus restul lumii. Noua Alfa de 510 CP se ia la tranta cu nemtii si australienii
  • Noua Alfa de 510 CP se ia la tranta cu nemtii si australienii
  • Sedanul italian are de infruntat modelele precum Mercedes C63 S
  • Ultima cursa aduce in prim plan potentul HSV GTSR W1 de 636 CP
Distribuie pe Facebook

O noua provocare se intrevede la orizont pentru versiunea de top a gamei Alfa Romeo Giulia. Va reusi insa oare varianta Quadrifoglio de 510 CP sa se impuna in fata modelelor BMW M3 Competition, Mercedes C63 AMG S si HSV GTSR W1?

Dar inainte de a da play urmatorului material video si lamuri astfel misterul de mai sus, sa vedem cum arata - cel putin pe hartie, rivalii automobilului italian.

Automobil care, dupa cum precizam inclusiv anterior, ofera o motorizare cu sase cilindri in V si 2.9 turbine, ce scoate 503 CP dintr-o capacitate de 2.9 litri.

Putere livrata ulterior puntii spate prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte, primii 100 km/h venind - drept urmare, in aproximativ 3.9 secunde.

Revenind acum la ceilalti membrii ai acestui duel, avem - in ordine alfabetica, modelul BMW M3 Competition, cu motor I6 bi-turbo de 3.0 litri si 444 CP.

In cazul de fata, fisa tehnica este completata de o automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, respectiv un sprint de la 0 la 100 km/h in circa 4.0 secunde.

Urmatorul concurent - din punctul de vedere al puterii maxime, de aceasta data, germanul Mercedes C63 AMG S ascunde sub capota o herghelie de 510 CP.

Una ce are ca sursa de provenienta un bi-turbo cu opt cilindri in V, care lucreaza alaturi de o automata cu sapte trepte pentru un 0 - 100 km/h in 4.0 secunde.

La final, castigatorul luptelor duse intre aceste trei autoturisme va avea de infruntat mega-potentul HSV GTSR W1, echipat cu un V8 supraalimentat de 6.2 litri.

Vorbim, mai exact, despre o unitate sinonima cu 636 CP si care, spre 'norocul' europenilor, este disponibila alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte.

Distribuie pe Facebook
mai multe