Ii vei da dealerului sau vreunui tuner? Testul care ne arata daca merita diferenta de bani dintre Golf R si GTI

Ii vei da dealerului sau vreunui tuner? Testul care ne arata daca merita diferenta de bani dintre Golf R si GTI
  • Versiunea Golf R ofera 300 CP si tractiune integrala
  • Varianta GTI Performance dispune de 245 CP si FWD
  • Intre cele doua modele este o diferenta de 3.000 lire
Distribuie pe Facebook

Circa 3.000 de lire sterline. Aceasta este diferenta de bani dintre versiunea Golf R si varianta GTI Performance.

Daca vine vorba despre ce ofera fiecare model in parte, principalele deosebiri dintre cele doua sportive compacte ale marcii Volkswagen se regasesc la nivelul puterii maxime, respectiv trenului de rulare.

Pe scurt, daca versiunea Golf R ofera 300 CP si tractiune integrala pentru un maximum de performanta, varianta GTI Performance este nevoita sa se multumeasca doar cu 245 CP, respectiv FWD.

Sistemul 4Motion este, de fapt, principalul detaliu care separa cele doua sportive compacte ale marcii Volkswagen si, de altfel, singura 'problema' fara o solutie accesibila din partea industriei tuningului.

In schimb, atat handicapul de 55 cai putere pe care varianta GTI Performance il are in fata versiunii Golf R, cat si evacuarea cvadrupla - de exemplu, pot fi rezolvate cu mai putin de 3.000 de lire sterline.

Asadar, fara niciun fel de alta introducere, daca ai fi pus in postura de a alege, alaturi de care dintre cele doua sportive compacte ale marcii Volkswagen te-ai intoarce acasa?

Cat despre testul care ne arata daca merita diferenta de bani dintre versiunea Golf R si varianta GTI Performance, acesta se incheie cu concluzia... ei bine, inainte de toate, iti recomandam sa urmaresti inclusiv argumentele.

Distribuie pe Facebook
mai multe