Le-au pus fata in fata ca sa vada care este mai buna. Test comparativ intre Civic Type R si Focus RS

Le-au pus fata in fata ca sa vada care este mai buna. Test comparativ intre Civic Type R si Focus RS
  • Noul Civic Type R ascunde sub capota un 2.0 turbo de 320 CP
  • Actualul Focus RS ofera o unitate turbo de 2.3 litri si 350 CP
  • Un hot-hatch dispune de tractiune fata, celalalt de sistem 4x4
Distribuie pe Facebook

A venit momentul ca noul Civic Type R sa sustina primul test important din viata sa. In incercarea lui de a demonstra ca este cel mai bun, hot-hatch-ul japonez primeste 'ajutor' din partea actualului Focus RS.

Dupa ce a demonstrat ca este un automobil pe care 'adeptii' circuitului de la Nurburgring se pot baza, noul Civic Type R vrea sa arate acum ca se descurca la fel de bine si atunci cand lupta bara la bara alaturi de alte hot-hatch-uri.

In primul test important din viata sa, respectivul model din indepartata Tara a Soarelui Rasare se infrunta si confrunta cu actualul Focus RS, a carei formula include o motorizare turbo de 350 cai putere si un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului.

Acelasi Focus RS are de parte sa, de asemenea, si acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora - care se realizeaza in numai 4.7 secunde, in timp ce noul Civic Type R recupereaza la partea cu viteza maxima, de 272 kilometri pe ora.

Pe scurt, avantaje si dezavantaje de partea fiecaruia dintre cele doua hot-hatch-uri alese de publicatia Motor1 pentru acest versus:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2017